Lösningar för avdelningen

Marketing

Marknadsföring

AutoMasters CRM är det kompletta verktyget för marknadsföring. Du får bättre resultat genom att lära dig mer om dina mest populära produkter, kontakter och försäljning.

Lär dig mer


Marketing

Försäljning

Nuförtiden har potentiella bilköpare oftast redan gjort en hel del efterforskningar, särskilt på internet, innan de kommer i kontakt med, eller besöker en återförsäljare. Som ett resultat av detta är det stor sannolikhet att köparen redan har kommit en bra bit på vägen i beslutet.  Därför måste du som återförsäljare göra allt i din makt för att övertyga kunden om att köpa sin bil av just dig, och inte av din konkurrent.

Lär dig mer


Marketing

Eftermarknad

En eftermarknadsavdelning med höga intäkter är för en modern AutoMaster är utvecklat för att hjälpa återförsäljare att maximera verkstädernas effektivitet, säkra mer arbete och också öka delförsäljning. På så vis har chefen total kontroll över eftermarknaden, med synlighet i realtid och analyser av utförande inom alla områden.

Lär dig mer


Marketing

Administration

Mycket arbete hos återförsäljaren pågår bakom kulisserna för att säkerställa att allt rullar på smidigt, allt från underhåll av databaser, till lagerbeställningar av bilar, prissättning och hantering. AutoMaster erbjuder en uppsättning av verktyg för att återförsäljarens alla nödvändiga administrationsuppgifter ska genomföras så effektivt som möjligt, så att personalen kan fokusera på de aktiviteter som skapar ytterligare värde för återförsäljaren.

Lär dig mer


Marketing

Reservdelar

Nyckeln till maximal vinstpotential för din reservdelsavdelning är att öka omsättningshastigheten, reducera daterade artiklar och ha en konstant hög nivå på kundservicen genom att alltid ha rätt artiklar i lager. 

Lär dig mer


Marketing

Ledning

De organisationer som drivs bäst är de där ledningen, på alla nivåer, kan ta beslut grundade på dagsfärsk och lättförståelig information. AutoMaster erbjuder en uppsättning av färdiga rapporter som täcker alla de huvudsakliga områdena för din verksamhet. Det finns också en guidad rapportgenerator som kan användas för att skapa ad-hoc-rapporter som baseras på dina egna specifika krav, oavsett om det handlar om planering, prognoser eller hantering.

Lär dig mer

Begär merInformation

Demoförfrågen

Hämta broschyrer