Samarbetspartners

Cisco logoCDK Global tjänster bekräftas av Cisco-partnerskap
Efter Ciscos SMB Select Partner of the Year event, har CDK Global ännu en gång erkänts av Cisco som servicepartner. Detta bekräftar att CDK Global är en av Ciscos Top 8-partners. CDK Globals fortsatta investeringar i sina medarbetare och teknik och våra nära förbindelser med Cisco bidrar till att CDK Global kan erbjuda kunderna hög kompetens inom design, implementering och support av nätverks- och telefonilösningar.


CDK Global samarbetar med Dell  Dell logo
CDK Global har ett bra och unikt samarbete med Dell, vilket ger kunderna tillgång till avancerad teknik och produkter från ett ledande varumärke. I och med detta globala avtal kan nu CDK Global erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser på Dell OptiPlex ™ - och Latitude produkter ™. Förutom att leverera Dell-produkter, erbjuder CDK Global en underhållsservice med "nästa dag garanti" för all utrustning från Dell. Detta garanterar att reparation kommer utföras eller utrustning bytas ut när tekniker anländer till platsen, eller om möjligt, återställa alla enheter till ursprunglig konfiguration.


Microsoft förnyar CDK Globals Gold Partner-status  Microsoft logo
Microsoft har förnyat CDK Globals status som Gold Certified Partner. Detta är ett erkännande av CDK Globals erfarenhet och kunskap kring Microsoft, som täcker infrastruktur-, mjukvaru- och hårdvarulösningar.


CDK Global samarbetar med Lexmark Lexmark logo
Vi är glada att kunna meddela att vi har ett nytt samarbetsavtal på plats med Lexmark som täcker produkter för utskrift, kopiering och scanning. I och med detta samarbete säkras åtgång till den bästa hårdvaran med bra rabatter.


CDK Global blir hjärtsäker zon Hjartsaker
CDK Global ansluter sig till Hjärt-Lungfondens kampanj Hjärtsäkra Sverige. Det betyder att arbetsplatsen utgör en hjärtsäker zon med kapacitet att rädda liv på både medarbetare, besökare och andra i grannskapet. Hjärt-Lungfondens mål är att rädda 1200 liv varje år med hjälp av mer forskning, fler hjärtstartare och ökad kunskap om hjärt-lungräddning i samhället.

CDK Global

Begär merInformation

Demoförfrågen

Hämta broschyrer