DRACAR+

Ett integrerat system

 

Nu är det dags att få en överblick över ditt företag och dina kunder. Det måste bli slut på delade system och inmatning från tredjepartslösningar. Det finns många fördelar med att all information har samlats i samma system.

Oavsett vilken avdelning du arbetar på har du alltid tillgång till precis samma kunddata. Om all data finns i ett gemensamt system får alla samma uppdaterade kund- och bildata.

DRACAR+:s integrationsmöjligheter utvidgar din värld och dina möjligheter. Integrering med de flesta märkena betyder att du kan utbyta data med importörer och fabriker och det gör dina arbetsprocesser mycket mer effektiva.


Nyckelfunktioner Märkesintegrationer Hantering av kundrelationenKundlojalitet

 

Vilka möjligheter har du för att öka kundlojaliteten i ditt företag? Skickar du ut löpande information till dina kunder? Hur ser du till att din bilköpare också använder din verkstad för service? Kundlojaliteten har högsta prioritet.

Din kund kommer att märka om du är lika professionell efter köpet som före. Du måste se till att han är nöjd med sin bil och själva säljprocessen.

Använd CDK ServiceCare till att följa upp dina kunder automatiskt så att du blir säker på att de är nöjda. Du kan skicka SMS och e-post till kunderna utifrån utvalda kriterier.


NyckelfunktionerGlobal betyder verkligen Global

 

CDK Global Sverige är en del av en global verksamhet med fler än 26 000 kunder över hela världen. Våra DMS-system har integrationer till de flesta märkena. Idag ger CDK Global service åt handlare med bilar, lastbilar, motorcyklar, marint och tungt maskineri i över 100 länder, på sex kontinenter. Vi kan leverera den teknik och de tjänster som hjälper dig att föra din verksamhet framåt. CDK Global har i dag 9 000 medarbetare över hela världen. Av dessa finns 4 000 i supporten för att din vardag ska fungera perfekt.

Livet och näringslivet är en resa. CDK Global är din teknikpartner för framtiden.


Nyckelfunktioner Märkesintegrationer Om ossVi hjälper dig fram

 

I vår supportavdelning finns medarbetare med många års erfarenhet av vårt system. De känner till arbetsgången i din verksamhet och hjälper dig lätt vidare. Hos oss får du personlig hjälp. Varje gång.

All support finns på samma avdelning och du upplever därför inte att du skickas runt i huset för att få tag på en CDK-medarbetare som kan hjälpa dig med ditt problem. Du ringer bara till supporten och så hjälper de dig.

Du har som företag möjlighet att skicka medarbetare på våra löpande kurser så att de håller sig uppdaterade i systemet. Samtidigt erbjuder vi konsultbesök som avhjälper specifika problemställningar och ser till att ni arbetar effektivare i framtiden.


Nyckelfunktioner SupportAnvänd din tid förnuftigt

 

Hos CDK är vi världsmästare på nätverkshantering och säkerhet. I ditt företag är du världsmästare på att sälja bilar och ge dem service. Låt oss var för sig arbeta med våra egna kompetensområden. Överlåt driften av IT till CDK

Vi har en lösning som heter ASP (Application Service Provider). I korthet betyder det att företaget flyttar IT-driften utanför huset. Driften hanteras i stället av våra mycket säkra datacenter som för tillfället ligger i respektive Danmark och England. Våra datacenter är bemannade med specialutbildad personal. som har all nödvändig kunskap om datahantering och speciellt säkerhet.

Fördelen för ditt företag är att ni inte längre behöver hög kompetens internt samt att kraven på er maskinvara blir mycket lägre. Ni har samtidigt kontroll över den fasta månatliga IT-kostnaden.


Nyckelfunktioner CDK Globals ASP-tjänstRapporter och analyser

 

Bra beslut börjar med bra data. Använd rapporter och dashboards i DRACAR+ till att få full överblick.

Ledningsrapporterna registrerar massor av data, och ert team kan alltid utarbeta exakta planer och prognoser. De har utformats av experter i branschen och kan konfigureras utifrån era specifika behov.

När ni är klara att gå djupare in är DRACAR+ klar med siffrorna.

Ni får en översikt över en medarbetares eller en avdelnings resultat direkt i förhållande till en översikt över hela verksamheten.

Att se era data grafiskt på dashboards – inte bara som grupper med siffror – ger nyttig insikt som kan hjälpa er att ta de strategiska beslut som företaget kräver.

I nutidens konkurrenskraftiga ekonomi kan en sådan fördel vara hela skillnaden.

Ta mer intelligenta beslut med DRACAR+


Nyckelfunktioner LedningBegär merInformation

Demoförfrågen

Hämta broschyrer