Tilläggsfunktionalitet

CDK Global – vi erbjuder mer

CABAS

Integrationen mellan AutoMaster och Cabas används för att utarbeta skadekalkyler och godkänna de hos försäkringsbolagen.

CBRGo

CBR-integrationen gör det möjligt att uppdatera fordon- och ägaruppgifter direkt i AutoMaster. Med hjälp av integrationen kan man bekräfta uppgifterna för verkstadsbokningen och kontrollera bl.a. fordonets besiktningsuppgifter och övriga anteckningar.

Call CenterGo

Call center har utvecklats för verkstäder och servicecenter som vill sköta tidsbokningar från flera driftställen centraliserat i samma applikation. I Call center kan också ledningen följa verkstädernas verksamhet i realtid.

DäckhotellGo

Funktionen Däckhotell stöder förvaring av kundernas däck samt planering och marknadsföring av däckbyte under olika årstider.

eFakturaGo

I AutoMaster kan du skicka och mottaga fakturor elektroniskt. Detta sparar kostnader i fakturahantering och minskar antalet kundförfrågningar.

eServiceGo

Kunderna kan boka service- och reparationstider via webben vid den tidpunkt som passar de och bokningarna registreras direkt i serviceavdelningens kalender.

Förbättrad rabatthanteringGo

I den förbättrade rabatthanteringen kan prissättningen implementeras enligt kunddata, fordon, produkt, arbetsskede samt servicemarknadspaket. Man kan dessutom begränsa prissättningen så att priserna endast gäller vissa driftställen eller en viss tidsperiod.

Låne- och hyrbilshantering

Denna tilläggsfunktion stöder hantering och schemaläggning av låne- och hyrbilar samt återförsäljarens lojalitetsprogram och kampanjer. Låne- eller hyrbil bokas samtidigt som övriga verkstadsresurser och vid bokningen visas även den uppskattade servicetiden.

Leadshantering verkstadGo

Försäljningsvyn i Servicemarknad gör leadshantering till en del av det dagliga arbetet på verkstaden och inom reservdelsförsäljningen. Med hjälp av den ser servicerådgivaren samtidigt alla inkomna kontaktförfrågningar och leads.

PDI leveransserviceGo

Via funktionen PDI styr säljarna och kundmottagarna processen för fordonets leveransservice. 

Pocket PC

Med Pocket PC kan du hantera dina reservdelar i realtid från vilken verkstad som helst eller på lagret. Pocket PC är en liten handdator som används för att kontrollera och uppdatera lagerstatus i databasen utan att behöva gå tillbaka till arbetsplatsen eller använda utskrifter som kanske redan är föråldrade.

Superservice Menus

AutoMaster erbjuder integration till Superservice Menus för återförsäljare som säljer följande märken: KIA, Cadillac, Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Land Rover och Jaguar. Integrationen underlättar verkstadens offert/försäljningsarbete, hjälper att hitta rätt servicepaket för rätt bil och gör kundservicen effektivare och snabbare.

Tidsbokning

Tidsbokningen visar resurshanteringen grafiskt med tydliga färgkoder för bokningsnivåer och uppdragsstatus. Kalendern visar alla data för innevarande och följande månad, t.ex. bokningsuppgifter för verkstad, tekniker och resurser. Realtidsuppgifter om verkstadens verksamhet underlättar styrningen.

Begär merInformation

Demoförfrågen

Hämta broschyrer